img description

Wat bepaalt mijn energielabel? Verduurzamingsadvies

Een huis verduurzamen is voor de ene woning makkelijker behaald dan een ander. Hoe weet je waar te starten? En nog belangrijker: hoe zorg je voor het maximale resultaat?

Het maakt niet uit in welke situatie jij je bevindt. Of je nu van plan bent om jouw huis te verkopen of een nieuwe woning wilt aanschaffen. Ieder moment is een geschikt moment voor een energiebewuste actie. Maar waar begin je? Laat ons naar je huis kijken, wij kunnen berekenen welke verduurzaming het meest effect heeft. Verduurzamen is leuk als je zo snel mogelijk de voordelen hier van merkt. Wij adviseren waar jij het beste kunt beginnen.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op

 

 

Welke energiebesparende maatregelen zijn er voor mijn woning?

Naast de uitgifte van een energielabel helpen wij je graag op weg om duurzame vervolgstappen te zetten. Om een plan van aanpak voor mogelijke energiebesparende maatregelen uit te werken, komen wij bij jou thuis langs voor een woningopname. Tijdens de woningopname bepalen we in hoofdlijnen wat het huidige energielabel zou zijn. We overhandigen jou geen officieel energielabel, maar geven wel een indicatie. Na afloop van de woningopname ontvang je binnen 48 uur ons adviesrapport. Hierin staan de (vervolg)stappen voor het verduurzamen van jouw woning uitgebreid omschreven. Ook adviseren wij je welke maatregelen wenselijk of nodig zijn om een beter energielabel of lager energieverbruik te realiseren. Als je een verduurzamingsadvies van ons hebt gehad dan ontvang je 20% korting op een definitief energielabel.

Voor ons verduurzamingsadvies vragen wij een bijdrage van € 299,-. Dit bedrag is onafhankelijk van de grootte van jouw woning, inclusief BTW en reiskosten.

Verduurzamingsadvies op maat

 

Energielabel op maat

Een officieel energielabel wordt vastgesteld en uitgegeven door een erkend energielabel adviseur. Onze adviseur komt hiervoor bij jou thuis om jouw woning te bezichtigen en alle kenmerken te noteren. Het uiteindelijke door ons uitgegeven energielabel geeft inzicht in hoe duurzaam jouw woning momenteel is in vergelijking tot soortgelijke woningen. Dit wordt uitgedrukt in een energieklasse, variërend van klasse A++++ (extreem duurzaam) tot klasse G (zeer onzuinig). Vooral voor historische woningen is het erg lastig om een goed energielabel te krijgen, graag komen wij langs om te kijken waar de mogelijkheden liggen om te verduurzamen en zo goed mogelijk energielabel te realiseren.

E-label aanvragen

 

Hoe wij werken Onze werkwijze in 3 simpele stappen

Lees meer
  • 1. Binnen twee werkdagen na aanvraag komen wij bij jou thuis langs

  • 2. We inspecteren jouw woning en stellen verdiepende vragen

  • 3. Uiterlijk 24 uur na opname ontvang jij het officiële energielabel

img description
img description
img description

Aan de slag? Vraag dan snel jouw energielabel aan!

E-label aanvragen

Een energiezuinige woning betekent naast een lagere energierekening, meer wooncomfort. Bovendien draag je positief én actief bij aan het milieu door het verminderen van jouw CO2-uitstoot. Ben jij benieuwd welk energielabel jouw woning heeft? Of wil jij onderzoeken welke duurzame maatregelen je in jouw woning kunt doorvoeren? Wij zoeken het graag voor je uit!

img description img description

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
img description