img description

Mogen we ons even voorstellen? Over Eigen Energielabel

Eigen Energielabel is opgericht door energielabel adviseur Gerwin Nijboer. Zijn jarenlange interesse in de verduurzaming van woningen houdt hem scherp binnen de woningmarkt in Noord-Nederland. Hij verdiept zich in de nieuwste ontwikkelingen en onderzoekt dagelijks welke invloed duurzaamheid op woningen heeft.

Advies over energiebesparende voorzieningen

Bij Eigen Energielabel kun je niet alleen terecht voor het aanvragen van een energielabel voor jouw woning. Wij helpen je namelijk ook graag op weg om een stap vooruit te zetten in de goede richting. Ons verduurzamingsadvies helpt je jouw woning stapsgewijs groener en comfortabeler te maken. Bovendien draagt iedere verduurzamingsstap bij aan de verlaging van jouw energiekosten. Zo bespaar je jaarlijks al gauw tientallen tot wel honderden euro’s.

“Verduurzamingswinst zit niet in de opbrengst van een dak vol zonnepanelen, maar juist in het binnen houden van de warmte in jouw woning.”

Gerwin Nijboer, energielabel adviseur

Energiebesparende maatregelen voor jouw woning

Het plaatsen van zonnepanelen lijkt voor velen een logische eerste stap om een woning te verduurzamen. Maar is dat wel echt wat jouw woning nodig heeft? Om een groener energielabel af te kunnen geven is het belangrijk warmte in de woning vast te houden. Daarom focussen wij ons niet op voor de hand liggende keuzes. Wij kijken grondig naar de status en het onderhoud van jouw woning. In welk jaartal is jouw huis gebouwd? Met welke materialen is er gewerkt? En zeker niet onbelangrijk: wat is er sinds de bouw al aangepast of verbeterd? Zodra we deze antwoorden achterhaald hebben, geven we je graag advies op maat over de volgende te nemen stap(pen).

Verduurzamingsadvies op maat

“Door jouw woning te verduurzamen is het mogelijk een groener energielabel te verkrijgen. Dat heeft een positief effect op de waarde van jouw woning, maar levert vaak ook korting op de hypotheekrente op.”

Gerwin Nijboer, energielabel adviseur

Energielabel advies in Noord-Nederland

Onze ruime kennis en ervaring over de woningmarkt in Noord-Nederland houdt ons scherp en actueel. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste duurzaamheidsontwikkelingen en staan in nauwe verbinding met experts op diverse vlakken. Vanuit onze vestiging in Dalfsen leveren wij binnen drie werkdagen het energielabel van jouw woning. Je kunt hiervoor bij ons terecht wanneer je woonachtig bent in de provincie Groningen, Friesland, Drenthe of Overijssel.

E-label aanvragen

 

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
img description